11 Nisan 2016 Pazartesi

RÜZGARA İŞEYENLER

                                                             RÜZGARA  İŞEYENLER

      Sayfamıza hoş geldiniz öncelikle bu sayfada bulunduğunuz süre zarfında umarım bir birikim elde edersiniz. Kelime haznemiz yettiğince, dilimiz döndüğünce, gönlümüz el verdiğince düzgün ve yararlı şeyler yazmaya çalışacağız. Sayfamızın amacı tanımda da belirttiğimiz gibi eğlence ve bilgi amaçlı. İsmine gelirsek eğer neden "Rüzgara İşeyenler" diyenler olabilir elbet. Abi bir kere isim güzel ya , bir şeyi ifade etmeye çalışıyor yani. Bizim çıkarttığımız anlam ise kolay yol varken zora kaçmayı tercih etmek , bizde ki çağrıştırdığı mana tam olarak bu.
      Rüzgara işeyenler umarım hepinizin mutlaka her gün kendinizin göz gezdirmek için zorunda hissettiği bir havada olur ve yaratmaya çalışacağımız ortam tam bu olacak. Sayfanın ele alacağı ana konular günlük hayatımızdaki ince ayrıntılar , her gün sık sık yaptığımız ama fark etmediğimiz ayrıntılara değinmeye çalışacak. Hafta sonu film önerisinde oluruz ya da izlemenizi tavsiye edeceğimiz filmler olabilir farklı bir düşünce ve gelişim elde etmeniz için bunlar hakkında yazabiliriz. Güncel olarak herkesin takip ettiği konuştuğu şeyleri bir de biz konu ediniriz farklı bir bakışla ve size yansıtmaya çalışırız.
      İlk yazımızda kendi hakkımızda bilgi vermeye çalıştık. Siz bizleri tanıdıkça kendinizi bizden biri gibi hissettikçe emin olun biz de kendimizi sizin gibi hissedip neye ihtiyacımız var ne eksiğimiz var tamamlamaya çalışacağız. Şu an için son olarak söylemek istediğim şey sayfanın ismiyle doğru orantılı aslında eğer herkes bir işi kolay yoldan yapıyorsa siz farklı bir yoldan yapın. Şahsen benim de felsefem bu yöndedir. Eğer çoğu insan bir konu hakkında tek bir cevap verirse ben farklı bir cevap veririm ve bunu kanıtlamak içinde çaba sarf ederim. Rekabet halinde olmayalım sadece farklı olalım ve bilinçlendirelim yeter.
   




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder